Over ons

WHO ARE WE...

Sinds 2016 werft SalesConnect klanten/leden voor verschillende grote organisaties. Middels persoonlijke gesprekken aan de deur zorgen onze wervers voor nieuwe klanten/donateurs die bijdragen aan de groei van de organisatie/stichting waar zij voor werken. We hebben een vestiging in Nieuwegein maar werken in verschillende regio's.


Met trainingen en workshops zorgen wij ervoor dat onze werknemers zich constant kunnen ontwikkelen en doorgroeien. In combinatie met de flexibele werktijden, een goed basissalaris en bonussen is dit de ideale bijbaan. Wij zijn altijd op zoek naar representatieve, gezellige collega’s om ons team te versterken!

TOGETHER WE FIND YOUR PERFECT FIT !

TRAININGEN


Vanaf het moment van binnenkomst willen wij jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen. SalesConnect helpt je daarbij!


Deze training is voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke skills of die interesse heeft om door te groeien binnen onze organisatie. Wat voor leider ben jij en hoe haal je de beste leiderschap skills uit jezelf? Hoe zorg je voor de juiste mindset, bij jezelf maar ook bij anderen? Hoe close je een sale? Bij deze trainingen krijg je antwoord op al jouw vragen. Ze worden namelijk op maat gemaakt, zodat jij iets leert waar je echt wat aan hebt.


OPLEIDINGEN


Werken bij SalesConnect betekent werken aan jezelf. We bieden gezamenlijke en individuele trainingen zowel on the job als op onze eigen opleidingslocatie in Nieuwegein..

More info | Sale jobs | Sales Connect |info@salesconnect.nl

  © Copyright 2018. All Rights Reserved.